CANLI Beşiktaş - Kayserispor

Süper Lig 13. hafta kapanış maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırlıyor. Beşiktaş bu maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. İşte Beşiktaş Kayserispor canlı maç yayını bilgileri ve detayları...

Beşiktaş ile Kayserispor Süper Lig 13. haftası kapanış maçında karşı karşıya geliyor. Lig'de son 4 maçında galibiyeti bırakmayan Siyah beyazlı ekip taraftarı karşısında Kayserispor'u devirip galibiyet serisini sürdürümek istiyor. 

Lig'de son 4 maçını kazanan son 6 haftada ise 5 galibiyet 1 de beraberlik alan Kara Kartallar sahaya 3 puanı almak için çıkıyor. Beşiktaş maçtan galip çıkması durumunda Galatasaray ile olan puan farkını 4'e indirecek. Fenerbahçe'nin 2, Trabzonspor'un ise 1 puan önüne geçecek. 

Ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftada Beşiktaş galibiyeti alarak zirveye bir adım daja yaklaşmak istiyor.

Beşiktaş  - Kayseripor canlı maç yayını

Haberin Devamı

Vodafone Park'ta saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş - Kayseripor canlı yayını Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. 

Taraftarlar Digiturk platformunda üyelikleri kapsamında Beşiktaş - Kayserispor canlı yayınını bein sports 1'den şifresiz olarak beinconnect üzerinden de izleyebilecekler. 

İki takımın da 11'leri şöyle; 

Beşiktaş 11: Karius , Gökhan Gönül , Vida , Roco , Caner Erkin , Atiba , Elneny , Diaby , Adem Ljajic , N'Koudou , Burak Yılmaz

Haberin Devamı

Kayserispor 11: Lung , Lopez , Poulain , Abdennour , Yasir , Hasan , Şamil , Djedje , Mensah , Emre Demir , Adebayor

Sonraki Haber