Bilimsel araştırmacılar denizde daha önce hiç böyle bir canlı ile karşılaşmamışlardı. O ilginç özelliği ilk kez keşfettiler

Bilimsel araştırmacılar, çalışma yaptıkları denizde daha önce hiç görmedikleri bir canlı ile karşılaştı ve gözlerine inanamadı. Suyun altında gördükleri yunus, daha önce gördüklerine hiç benzemiyordu. Yüzgeçleri tek bir parça halinde sivri halde olan yunusların aksine bu yunusun iki yan yüzgecinde baş parmağı andıran bir çıkıntı görüldü. O ilginç özelliği ilk kez keşfeden araştırmacılar gözlerine inanamadı.

Bilim insanları, Yunanistan sularında yaptıkları araştırma sırasında daha önce hiç böylesini görmedikleri bir canlı karşılaşınca hayrete düştü ve gözlerine inanamadı. Suyun altında gördükleri yunus, daha önce gördüklerine hiç benzemiyordu. Yüzgeçleri diğerlerinden çok farklı bir görünüme sahipti. Yan yüzgeçlerinde baş parmağı andıran bir çıkıntıya sahip olduğu anlaşılan bir yunusun keşfi üzerine kafalarını kaşıdılar. Bu, böyle bir su anomalisine tanık oldukları tek örnekti. Alexandros Frantzis, "Bu şaşırtıcı yüzgeç morfolojisini, 30 yıldır açık denizde yaptığımız araştırmalarda ve ayrıca 30 yıldır Yunanistan kıyılarında mahsur kalan tüm yunusları izlerken yaptığımız çalışmalarda ilk kez görüyorduk" dedi.