Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığıBir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 23 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 105.Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 105.Bölümde: Ümit'e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli'ye Ümit'i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit'in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit'i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha'nın Ümit'i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir... İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 105.bölüm tek parça linki…

Bir Zamanlar Çukurova 104. Bölümde ne oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 104. Bölümde, Ümit'e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli'ye Ümit'i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit'in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit'i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha'nın Ümit'i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir.

Haberin Devamı

Züleyha, Ümit'in Adnan'ı kaçırmasına içeriden birinin yardım ettiğini düşünür ve işbirlikçiyi aramaya başlar. Fekeli perişan haldeki Züleyha'ya bir hanımağa olduğunu hatırlatır. Fekeli'nin desteğiyle kendine gelen Züleyha, konak halkını etrafında toplayarak Yamanların gücünü bir kez daha gösterir. Şermin ve Betül, Züleyha'nın kolay kolay pes etmeyeceğini anlayıp ona karşı iyice bilenir.

Züleyha ve Hakan ilk kez karşı karşıya gelir. Üstelik bu karşılaşma büyük bir olaya gebedir. Züleyha bu gizemli yabancının kim olduğunu merak ederken, Abdülkadir, Hakan'ın Züleyha'dan etkilendiğini fark eder. Bu sırada Züleyha'dan da vekalet alan Betül, Yaman Holding'de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadır. Zaferine ulaştığını düşünen Betül'ün karşısına Hakan, Mert Kara adıyla dikilir ve yönetim kurulu toplantısında kendini şirketin hissedarı olarak tanıtır.

Haberin Devamı

 Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Züleyha"nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de!

Haberin Devamı

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kimdir?

Hünkar Yaman – Vahide Perçin
Demir Yaman – Murat Ünalmış
Yılmaz Akkaya – Uğur Güneş
Züleyha – Hilal Altınbilek
Ümit - Hande Soral
Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
Behice - Esra Dermancıoğlu
Gaffur – Bülent Polat
Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
Haminne – Serpil Tamur
Saniye – Selin Yeninci
Çetin – Aras Şenol
Fikret Fekeli – Furkan Palalı
Sevda Çağlayan – Nazan Kesal

Sonraki Haber