Brentford - Manchester United canlı izle

Brentford Manchester United Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Brentford Manchester United maçı beIN SPORTS 3 şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Brentford Manchester United şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Brentford Manchester United İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Brentford Manchester United maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Brentford Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Brentford Manchester United canlı izle

Haberin Devamı

İşte Brentford Manchester United maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Brentford Manchester United mücadelesinde Stuart Attwell düdük çalıyor.

Premier Lig'de Manchester United ile oynadığı son altı maçı kazanamayan Brentford, rakibini en son 1936/37 sezonunda mağlup etti.

Manchester United'ın geçen sezon Premier Lig'de Brentford'dan, daha fazla gol attığı tek rakibi Leeds'ti.

Haberin Devamı

Premier Lig'deki son altı sezonunda iç sahada oynadığı ilk maçı kaybetmeyen Brentford, bu karşılaşmaların hepsinde 2+ gol kaydetti.

Deplasmanda oynadığı son altı Premier Lig maçını kaybeden Manchester United, daha uzun bir seriyi en son Eylül-Aralık 1936 arasındaki dönemde yaşadı.

Premier Lig'de Brentford formasıyla toplam 18 golde payı bulunan Ivan Toney, en üst ligdeki gollerinin tamamını ceza sahası içinden kaydetti.

Sonraki Haber