Beşiktaş - Fenerbahçe canlı izle

Süper Lig 31. haftasında heyecan dolu bir maç sahne alıyor. Derbide Beşiktaş, Fenerbahçe'yi sahasında konuk ediyor. Zirve açısından da kritik öneme sahip maçta her iki takımda 3 puan için savaşacak. İşte Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi istatistikler ve detaylar...

Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Derbi pandeminin gölgesinde seyircisiz oyanansa da spor severlere futbol ziyafeti yaşamak istiyor. 

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde istatistiklere bakılacak olursa eğer, Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ligin zirvesinde karşılıyor. 

Son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, hem seriyi devam ettirmek hem de ezeli rakip Fenerbahçe karşısında 3 puanı alarak zirvedeki liderliğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş'ın maç eksiğiyle 68 puanı bulunuyor.

Puan durumunda Fenerbahçe'ye bakıldığında ise 58 puanı bulunuyor ve ligin 3. sırasında yer alıyor. Son 5 maçında sadece 2 galibiyeti bulunan Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti 1 de mağlubiyeti bulunuyor. 

Haberin Devamı

Bu sezon Kadıköy'de aldığı mağlubiyetlerle de çok konuşulan Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında 3 puan alarak sahadan hem galibiyet hem de moral bulmuş olarak ayrılmak istiyor. 

Siyah-beyazlılar sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbi maçta sarı-lacivertli rakibini 4-3 mağlup etmişti.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 58 puanı bulunuyor. 

Peki Beşiktaş Fenerbahçe derbisi hangi kanalda?

Haberin Devamı

Saat 19.00'da başlayan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz izleyebilmek için Digiturk abonesi olmak gerekiyor.

Derbi'nin ilk 11'leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Adem Ljajic, Larin, Aboubakar

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Serdar, Sangare, Caner, İrfan Can, Gustavo, Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta

Sonraki Haber