Çaykur Rizespor – Trabzonspor Canlı maç izle

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Çaykur Didi Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan (Cezalı), Zafer Görgen (Sakat)

Trabzonspor: Benik Afobe (Şüpheli), Anders Trondsen (Şüpheli), Caleb Ekuban (Şüpheli), Abdülkadir Ömür (Şüpheli)

Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler…

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Moroziuk, Selim Ay, Chatziisaias, Melnjak, Jovancic, Abdullah, Michalak, Samudio, Boldrin, Söderlund

Haberin Devamı

Trabzonspor:  Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Hosseini, Marlon, Abdülkadir, Flavio, Nwakaeme, Bakasetas, Ekuban, Djaniny

Çaykur Rizespor – Trabzonspor iddia oranları

Çaykur Rizespor: 3.10

Beraberlik: 2.90

Haberin Devamı

Trabzonspor: 1.85

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.55

Rizespor 3 Maç Sonra Kaybetti

Rizespor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde ilk kez mağlup oldular. Göztepe deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile dönen Karadeniz ekibi, Süper Lig’de 3 maç aradan sonra mağlup oldu. Kümede kalma umutlarını sürdüren Rizespor, bu hafta Karadeniz derbisinde, Trabzonspor ile karşılaşacak. Rizespor’da bu hafta kaleci Gökhan Akkan kart cezalısı.

Trabzonspor’da Kayıpları Sürüyor

Trabzonspor’da puan kayıpları artmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor deplasmanından golsüz beraberlik ile dönen Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta içi ise Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üstü üste puan kayıpları yaşadılar ve zirve yarışından uzak kaldılar. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Abdullah Avcı’nın ekibi, 57 puan ile 4. Sırada. Bu hafta Karadeniz derbisinde Rizespor’a konuk olacak Trabzonspor’da Afobe ve Abdülkadir Ömür’ün sakatlıkları devam ediyor.

Sonraki Haber