Everton – Crystal Palace Canlı maç izle

Everton ile Crystal Palace, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Everton ile Crystal Palace İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Kevin Friend düdük çalacak.

Everton –Crystal Palace maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Everton –Crystal Palace maçı sakat ve cezalılar

Haberin Devamı

Everton: Fabian Delph (Sakat), Abdoulaye Doucoure (Sakat), Bernard Anicio (Sakat), Jordan Pickford (Sakat), Ben Godfrey (Şüpheli), Tom Davies (Şüpheli)

Crystal Palace: James Tomkins (Sakat), Mamadou Sakho (Sakat), Nathaniel Clyne (Şüpheli), James McArthur (Şüpheli), James McCarthy (Şüpheli), Nathan Ferguson (Şüpheli), Tyrick Mitchell (Şüpheli)

Everton –Crystal Palace maçı muhtemel 11’ler…

Everton: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, James Rodriguez, Sigurdsson, Richarlison, Calvert Lewin

Haberin Devamı

Crystal Palace: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, McArthur, Townsend, Mateta, Eze, Benteke

Everton –Crystal Palace iddia oranları

Everton: 1.62

Beraberlik: 3.00

Haberin Devamı

Crystal Palace: 3.75

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.52

Everton Toparlanmak İstiyor

İngiltere Premier Lig sahnesinde Milli araya mağlubiyetlerle giden Everton, aradan toparlanarak dönmek istiyor. Liverpool, Southampton ve West Bromwich’i kalesinde gol dahi görmeden mağlup etmeyi başaran ve bu sezonki en iyi serilerinden birini yakalayan ev sahibi, önce Chelsea, ardından Burnley’e mağlup oldu. 8. Sıraya kadar gerileyen Everton cephesinde savunma zafiyetleri 180 dakikadır ön plana çıkarken, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği Crystal Palace ile evinde karşılaşacak olan ekip, kazanarak tekrar ilk 6 içerisine girme şansı bulabilir.

Crystal Palace Savunmada Etkili

Crystal Palace, Milli ara öncesi son sınavında West Bromwich’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Milivojevic’in penaltı golü konuk ekibi galibiyete taşırken, Crystal Palace 2 hafta önce alınan 4-1’lik Tottenham mağlubiyetinin etkilerini dağıttı. Son 5 haftada sadece 1 mağlubiyet alan ve 3 maçta kalesinde gole izin vermeyen Roy Hodgson’un öğrencileri, düşme potasıyla puan farkını 11’e çıkarırken, iyi savunma disiplini konuk ekibin büyük ölçüde ligde kalmasını sağlamak için yeterli göründü. Rahat bir konumda yer alan Crystal Palace, ligin ilk yarısında 2-1 kaybettiği Everton deplasmanından 3 puanla çıkmak istiyor.

Sonraki Haber