Galatasaray – Sivasspor Canlı maç izle

Galatasaray ile Sivasspor, Türkiye Süper Lig 29.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray ile Sivasspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ali Sansalan düdük çalacak. Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak Galatasaray, hem Ankaragücü maçındaki kaybı telafi etmek hem de taraftarını mutlu eden bir oyun ortaya koymak istiyor.

Galatasaray – Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray – Sivasspor maçı muhtemel 11’ler

Haberin Devamı

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, MArcao, Martin Linnes, Taylan, Etebo, Feghouli, Kerem, Falcao, Onyekuru

Galatasaray – Sivasspor maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Emre Taşdemir (Sakat), Marcelo Saracchi (Şüpheli), Mostafa Mohamed (Cezalı)

Sivasspor: Claudemir (Sakat), Caner Osmanpaşa (Sakat), Muammer Yıldırım (Sakat), Sergiy Rybalka (Sakat), Erdoğan Yeşilyurt (Cezalı), Marcelo Goiano (Sakat), Aaron Appindangoye (Sakat)

Haberin Devamı

Galatasaray – Sivasspor iddia oranları

Galatasaray: 1.52

Beraberlik: 3.25

Sivasspor: 4.00

Haberin Devamı

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Ligin en az gol yiyen takımı

Galatasaray, Süper Lig'in en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 52 kez ağları havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 19 gol gördü. Galatasaray, ayrıca 13 maçla ligde kalesini en fazla gole kapatan takım olarak öne çıkıyor.

Oğulcan sürprizi geliyor

Etebo'nun yerine sezonun parlayan yıldızı Taylan Antalyalı oynayacak. Üst üste şans bulmasına rağmen beklentileri karşılayamayan Gedson da kulübeye gidiyor. Portekizli'nin formasını Belhanda giyecek. Ankara'da gol atan Kerem Aktürkoğlu da göze girdi. Genç isim, Sivas maçında sağ açık oynayacak. Arda Turan ise Emre Kılınç'ın yerine orta sahada görev yapacak. Üst üste maçlar çıkaran Emre Kılınç'ın bu hafta dinlendirilmesi bekleniyor. En büyük sürpriz ise Mostafa'nın cezalı olduğu maçta ileri uçta Oğulcan Çağlayan'ın forma giymesi olacak. Ankara'da ikinci yarıda giren Falcao'nun yine kulübede olması bekleniyor.

5 farklı isim

Galatasaray'ın Sivasspor maçındaki 11'inde 5 farklı ismin yer alması bekleniyor. Cezalı Mostafa'nın dışında Donk, Etebo, Gedson ve Emre Kılınç'ın oynamayacağı konuşuluyor. Muhtemel 11 şöyle: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Taylan, Belhanda, Arda, Kerem, Onyekuru ve Oğulcan.

Feghoulı sonradan

Uzun süren sakatlığının ardından Ankaragücü maçının sonlarında oyuna giren Feghouli hazır gözükmedi. Cezayirli yıldızın Sivasspor maçında bir kez daha kulübede olması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu ikinci yarıda oyuna dahil olacak.

Sonraki Haber