CANLI İZLE Köln Hoffenheim

Almanya Bundesliga maçında Köln ile Hoffenheim karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Köln Hoffenheim maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Almanya Bundesliga maçında Köln ile Hoffenheim kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. Köln Hoffenheim maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Köln-Hoffenheim maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Köln-Hoffenheim canlı izle

Haberin Devamı

İşte Köln Hoffenheim maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Köln-Hoffenheim sakat ve cezalılar

Köln: Timo Hübers ( Sakatlık - Hasta)

Hoffenheim: Fisnik Asllani (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Ermin Bicakcic (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Kevin Vogt (Şüpheli), Chris Richards (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Sebastian Rudy (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Robert Skov (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Havard Nordtveit (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Benjamin Hübner (Sakatlık - Hasta)

Haberin Devamı

Köln-Hoffenheim iddia oranları

Köln: 2.15

Beraberlik: 3.15

Hoffenheim: 2.36

Haberin Devamı

2,5 gol üstü: 1.38

2,5 gol altı: 2.26

DİĞER BİLGİLER

-Hoffenheim’ın Bundesliga deplasmanlarında Köln’den (5) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Augsburg (7).

-Köln ile Bundesliga’da karşılaştığı son yedi maçı kazanan Hoffenheim, en üst ligdeki bir rakibine karşı kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor.

-Sezonun ilk yarısındaki maçta Hoffenheim’a 5-0 kaybeden Köln, kulüp tarihinin en üst ligdeki en farklı mağlubiyetini yaşadı.

-Bundesliga’daki son iki maçını kazanan Köln, Şubat 2020’den (4 maç) bu yana ilk kez 3+ karşılaşmalık seri yakalamak istiyor.

-Bu sezon geriye düştüğü maçlarda en fazla puan toplayan Bundesliga takımı Hoffenheim (21 puan).

Sonraki Haber