PSG - Al Nassr/Al Hilal Karması Canlı maç izle

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi son kez karşı karşıya getirecek olan PSG - Al Nassr/Al Hilal Karması maçı için nefesler tutuldu. Futbolseverler PSG - Al Nassr/Al Hilal karması canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Peki PSG - Al Nassr/Al Hilal karması maçı, saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Sakatlıklar, cezalı futbolcular… İşte tüm detaylar...

Lionel Messi'nin liderliğindeki Paris Saint-Germain (PSG), Cristiano Ronaldo'nun yeni kulübü Al-Nassr ve rakipleri Al Hilal'in oyuncularından kurulu karma takımla bu akşam karşı karşıya gelecek. 

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in yıldızı Messi ile 5 Dünya Kupası'nda gol atan tek oyuncu konumundaki Portekizli Ronaldo, belki de son kez hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

50 MILYON LİRALIK BİLET

Dünya futbolunda 19 Ocak Perşembe günü Lionel Messi'li PSG, Suudi Arabistan'da, Cristiano Ronaldo'nun yeni kulübü Al Nassr ile Al Hilal takımlarının karmasıyla özel bir maç yapacak. Bu mücadele hem iki efsaneyi birbirlerine rakip yapacak hem de Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'ndan sonra ilk kez sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı organize eden yetkililer, iki ismin belki de son kez aynı sahada yer alacakları maç için 'Hayallerin ötesinde' adıyla bir bileti açık artırmaya çıkardı. Biletin sahibi; maçı kazanan takımın seremonisine katılacak, soyunma odalarına girecek ve iki süperstarla tanışacak. Şu ana kadar en yüksek teklifi, 10 milyon Riyal'le (Yaklaşık 50.5 milyon TL) Suudi bir iş insanının verdiği öğrenildi.

PSG - AL NASSR/AL HILAL KARMASI MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Riyad Sezon Kupası turnuvasında, Fransa ekibi PSG ile Suudi Arabistan'ın Al-Nassr-Al Hilal takımlarının karması arasındaki karşılaşma, başkent Suudi Arabistan'In başkenti Riyad'daki Uluslararası Kral Fahd Stadı'nda oynanacak. PSG-Al Nassr/Al Hilal karma maçı beIN SPORTS 4'ten naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi yani PSG - AL NASSR / AL HILAL karşılaşması beIN Sports 4 HD şifresiz izlemek için Dijitürk aboneliği ayrıca beIN Sports aboneliği gerekiyor.

Haberin Devamı

PSG - AL NASSR/AL HILAL KARMASI ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Sonraki Haber