Union Berlin – Hertha Berlin Canlı izle

Union Berlin ile Hertha Berlin Almanya Bundesliga 27. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Union Berlin ile Hertha Berlin Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Union Berlin – Hertha Berlin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Union Berlin – Hertha Berlin maçı sakat ve cezalılar

Haberin Devamı

Union Berlin: Anthony Ujah (Sakat), Sheraldo Becker (Sakat), Taiwo Awoniyi (Sakat)

Hertha Berlin: Vladimir Darida (Cezalı), Eduard Löwen (Sakat), Luca Netz (Sakat)

Union Berlin – Hertha Berlin maçı muhtemel 11’ler…

Union Berlin: Andreas Luthe, Robin Knoche, Christopher Trimmel, Florian Hübner, Marvin Friedrich, Julian Ryerson, Marius Bülter, Robert Andrich, Max Kruse, Marcus Ingvartsen, Cedric Teuchert

Haberin Devamı

Hertha Berlin: Alexander Schwolow, Peter Pekarik, Niklas Stark, Omar Alderete, Maximilian Mittelstadt, Eduard Löwen, Lucas Tousart, Krzysztof Piatek, Javairo Dilrosun, Jhon Cordoba, Rune Jarstein

Union Berlin – Hertha Berlin iddia oranları

Union Berlin: 2.05

Beraberlik: 2.90

Haberin Devamı

Hertha Berlin: 2.60

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

Union Berlin Cephesinde Önemli Hata

Almanya Bundesliga’nın ilk 26 haftasından 9 galibiyet, 11 beraberlikle 38 puan toplamayı başaran ve 7. Sırada yer alan Union Berlin, Milli ara öncesi Frankfurt’a 5-2 kaybetse de, hala ilk 4 sıranın ardından ligin en az maç kaybeden takımı olarak yoluna devam ediyor. Frankfurt maçında kaleci ve savunmanın uyumsuzluğu ev sahibini ağır bir mağlubiyete sürüklerken, 3 farklı mağlubiyet Union Berlin cephesinde 5 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Hertha Berlin Vites Yükseltti

Almanya Bundesliga’nın 26. Haftasında Bayer Leverkusen ile evinde karşı karşıya gelen Hertha Berlin, Cunha, Zeefuik ve Cordoba’nın golleriyle 3-0’lık galibiyete uzanırken, Milli ara öncesi düşme potasından 1 puan uzaklıkta yer almaya devam etti. Son 3 haftada sadece Dortmund’a deplasmanda kaybeden Pal Dardai ve ekibi, Augsburg ve Leverkusen galibiyetleriyle vites yükseltirken, Bundesliga’nın zayıf halkalarından biri olmaktan kurtuldu. Hertha Berlin galibiyetlerine Union Berlin deplasmanında devam etmek istiyor.

Sonraki Haber