Ath. Bilbao - Real Betis Canlı maç izle

Ath. Bilbao ile Real Betis, İspanya La Liga Lig maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'da başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Ath. Bilbao ile Real Betis İspanya La Liga Lig 10. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Javier Alberola Rojas düdük çalacak.

Ath. Bilbao - Real Betis maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Ath. Bilbao - Real Betis maçı sakat ve cezalı oyuncular

Haberin Devamı

Ath. Bilbao: Oscar De Marcos (Sakat), Ibai Gomez (Sakat), Dani Garcia (Sakat), Jokin Ezkieta (Sakat), Inigo Lekue (Sakat)

Real Betis: Sergio Canales (Sakat), Aissa Mandi (Cezalı), Nabil Fekir (Sakat), Victor Camarasa (Sakat)

Ath. Bilbao - Real Betis maç öncesi istatistikler

Ath. Bilbao: Sahasında Real Betis’i konuk eden Ath. Bilbao’nun hedefi 3 puan.

Haberin Devamı

Bir haftayı bay geçen ve lige kötü bir başlangıç yapan Ath. Bilbao ilk maçında deplasmanda Granada’ya 2-0 yenildi. İlk galibiyetini ikinci maçta alan Ath. Bilbao deplasmanda Eibar’ı 2-1 yendi. Sonraki iki maçta da mağlubiyet alan Ath. Bilbao sırasıyla sahasında Cadiz’e 1-0, deplasmanda Alaves’e 1-0 yenildi. Son dört maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Ath. Bilbao son maçında deplasmanda Valladolid’e 2-1 mağlup oldu. Ath. Bilbao 9 puanla 16.sırada yer alıyor.

Real Betis: Ath. Bilbao deplasmanına konuk olan Real Betis’in hedefi en az 1 puan alabilmek.

Lige güzel bir başlangıç yapan Real Betis ilk maçında deplasmanda Alaves’i 1-0 yendi. Sahasında Valladolid’i 2-0 yenen Real Betis sonraki iki maçta mağlubiyet aldı. Sahasında Real Madrid’e 3-2 yenilen Real Betis deplasmanda Getafe’ye 3-0 mağlup oldu. Deplasmanda Valencia’yı 2-0 yenen Real Betis sonraki iki maçta mağlup oldu. Son iki maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Real Betis son maçında deplasmanda Barcelona’ya 5-2 yenildi.

Real Betis 12 puanla 11.sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Ath. Bilbao - Real Betis iddia oranları

Ath. Bilbao: 1.85

Beraberlik: 3.00

Real Betis: 3.10

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.55

Sonraki Haber