Çatı Katı Aşk 14. Bölüm izle

Çatı Katı Aşk dizisinin 14. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 10 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Çatı Katı Aşk dizisinin 14. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Çatı Katı Aşk dizisinin 14. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Çatı Katış Aşk 14. Bölümde neler olacak?

Ayşen'in gerçek annesinin kim olduğunu öğrenmesi Yılmaz ailesinde infiale sebep oluyor! Olaylar sadece bununla sınırlı kalmıyor. Şirin'in gelmesi ile ortalık karnaval yerine dönüyor. Ateş kendisini hiç ummadığı olayların içinde bulunca sinirden deliye dönüyor!

Çatı Katı Aşk'ın 13. Bölümünde ne olmuştu?

Haberin Devamı

Çatı Katı Aşk 13. Bölümünde Yasemin'in ailesi çatı katına yerleşince aşıklar sırların ortaya çıkmaması için büyük çaba harcıyorlar!

Yasemin ve Demir, dükkanda romantik bir akşam yaşadıkları sırada sürpriz bir olay yaşanır. Yasemin'in anne ve babası onu ziyarete gelir. Herkes büyük şaşkınlık yaşar. Nerede konaklayacağını düşünürlerken onlar çatı katında kalmaya karar verirler. Yasemin mecburen ailesini çatı katına yerleştirir. Ertesi gün Yılmaz Ailesi yeni misafirleri ile tanışırlar. Sahte evlilik olayının çıkmaması için aşıklarımız evin içnde dört dönerler.

Şenay iyiden iyiye mahalleye yerleşir. Ayşen'e yakın olmak için her fırsatı değerlendirir. Ateş, Şenay'ın gerçeği söyleyip söylemediğini anlamak için onun peşine düşer. Ayşen de, Şenay'ın gözlerini sürekli olarak üzerinde hisseder.

Çatı Katı Aşk'ın hikayesi

Haberin Devamı

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in  ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

ÇATI KATI AŞK 14. BÖLÜM İZLE

Çatı Katı Aşk  dizisinin 14. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sonraki Haber