Çiçek satarak kızını Oxford'da okuttuğunu zannediyordu... Gerçeği öğrenince yıkıldı

Hatay'da çiçek satarak kızını Oxford'da okuttuğunu zanneden Gülseren Bozkurt isimli kadın gerçeği öğrenince adeta yıkıldı. Kızının aslında İstanbul'da bir emlakçıda çalıştığı ve pasaportunun bile olmadığı ortaya çıktı.

This browser does not support the video element.

Hatay'da 15 yıldır mezarlıkta çiçek satarak, evinin geçimini sağlayan 2 çocuk annesi Gülseren Bozkurt'un (57) Oxford Üniversitesi'nde okuduğunu sandığı kızı Merve Bozkurt'un (25) aslında öğrenim görmediği ve ailesine yalan söylediği ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre, genç kızın İstanbul'da bir emlakçıda çalıştığı ve hiç yurt dışına gitmediği, pasaportunun dahi olmadığı öğrenildi.

Antakya ilçesinde bulunan Asri Mezarlığın en eski çiçekçilerinden olan Gülseren Bozkurt, yaz, kış, yağmur, çamur demeden mezarlık ziyaretine gelenlere çiçek satıyor.

İki çocuk annesi olan Gülseren Bozkurt, çiçek satarak çocuklarını okuttuğunu, kızının ise halen İngiltere'de bulunan Oxford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 5 yıldır eğitim gördüğünü anlatmıştı. Gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı ve kahraman anne Gülseren Bozkurt adeta hayata küstü.

Haberin Devamı

"BİR HİKAYE UYDURDUM"

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte genç kız sosyal medya hesaplarını kapattı. Sabah gazetesinden Murat Karaman’ın haberine göre, ailesine gerçeği anlatmak zorunda kalan genç kızın ailesi ve yakınlarına, "Annemi üzdüğüm için kendimi çok kötü hissediyorum. Bir hikâye uydurdum. Bu hikâyeye kendim dahil herkesi inandırdım. Oysa İstanbul'da bir emlak ofisinde çalışıyordum" dediği öğrenildi.