Tarihi facia! 8 çocuk birden

Tamamı ilkokul öğrencisi 8 çocuk... Önce bir arkadaşları nehre düştü, ardından onu kurtarmak isteyen bir arkadaşları atladı, ardından sırayla diğerleri... 8 çocuğun cansız bedeni sudan feryatlar içinde çıkarıldı.

Çin'in Sichuan eyaletindeki Chongqing kentindeki Fu Nehri'de meydana gelen olay yürek yaktı. Hepsi Mixin Kasabası İlkokulu öğrencisi olan 7'si erkek biri kız 8 çocuk nehir kenarında oynuyordu. Başlarında bir yetişkin olmadığı için kontrolsüz şekilde oynayan çocuklardan biri nehre düştü.

Aileler, çocuklarının cansız bedenlerinin sudan çıkarılışını çaresizce, feryatlar içinde izledi.

İlk çocuğun ardından onu kurtarmak isteyen bir çocuk peşinden suya atladı ancak o da gözden kaybolmaya başladı. Çocuklar arkadaşlarını kurtarmak için sırayla suya girdiler ancak içlerinden hiçbiri tekrar kıyıya çıkamadı.

The Sun'da yer alan habere göre; Olayın fark edilmesiyle birlikte bölgeye arama kurtarma ekipleri yönlendirildi. Yaklaşık 24 saat süren çalışmaların ardından 8 çocuğun cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Belediye yetkilileri çocuklar için toplu cenaze töreni düzenleneceğini ve soruşturmanın her yönünle devam ettiğini açıkladı.

Sonraki Haber