Cinsel hayatınızı baştan yaratacak! Dünyaca ünlü seks koçundan 3 tavsiye!

Dünyaca ünlü seks koçu Zoe Kors, cinsel hayatınızı baştan yaratacak 3 özel tavsiyede bulunuyor! Ünlü uzmanın bu özel tavsiyeleri, cinsel hayatınız hakkında düşünmenizi ve onu renklendirmenizi sağlayacak. İşte cinsel hayatınızı iyileştirecek o reçete…

Ünlü seks koçu Zoe Kors cinsel hayatınızla ilgili çok çarpıcı tavsiyelerde bulunuyor. Zoe Kors, monotonlaşan, çekimini kaybeden ve bir ‘görev gibi’ yapılan seks için gereken çözümleri, kendi cinsel hayatından yola çıkarak veriyor. Ünlü uzman jinekoloji ve terapinin yetersiz kaldığı anlarda bile bu tavsiyelerin cinsel hayatınızı kurtaracağının altını çiziyor. Peki cinsel hayatınızı nasıl yeniden yaratabilirsiniz? İşte 3 özel ipucu!

Ünlü seks koçu kendi partneriyle ilgili şu sözlerle cümlesine başlıyor “Çok sevdiğim bir adamla evlendim. Sevgi dolu, eğlenceli ve muhteşemdi ama onunla seks yapma düşüncesi tüylerimi diken diken ediyordu.”

Asıl eksikliğin kocasıyla olan duygusal ilişkisinin onunla olan fiziksel ilişkisini nasıl etkilediğini anlayamadığı noktada başladığını belirten Kors, “Kocasını seven sağlıklı, eğitimli, kendini bilen genç bir kadının açıklanamaz bir şekilde cinsel dürtüsünü nasıl kaybettiğini merak ediyordum. Bu beni cinselliğin gerçek doğasını keşfetmek için ömür boyu sürecek bir yola koydu.” Diyor.

Haberin Devamı

Zoe Kors’un psikoloji, sinirbilim, meditasyon ve mistisizm alanlarında yaptığı araştırmalar neticesinde bu merakı profesyonel mesleği haline geldi ve yakın ilişkilerimiz söz konusu olduğunda çoğumuzun bedenlerimiz, zihinlerimiz ve kalplerimiz hakkında ne kadar az şey bildiğini fark etti.

“Bir düzineden fazla yıl sonra ve binlerce müşteriyle çalıştım, başkalarının gizemli seks hayatlarına yardımcı oldum. Arzu uyuşmazlığı, düşük cinsel dürtü… Her seferinde kendimi yıllar önce duymayı dilediğim şeyi söylerken buluyorum: Bir çıkış yolu var. Böyle olmak zorunda değil." İşte seks hayatınızı iyileştirmenin üç sırrı:

Orgazmı seksin amacı haline getirmeyi bırakın

Zoe Kors bu tavsiyesiyle ilgili “Beni yanlış anlamayın, orgazm harikadır. Hepimiz daha fazla orgazm olsaydık, eminim dünya daha iyi bir yer olurdu! Ancak orgazmı seksin amacı sandığımızda, yol boyunca her türlü zevki deneyimleme fırsatını kaçırırız.” diyor

Haberin Devamı

Zoe Kors bu tavsiyeyi hayata geçirmek için önce pratik yapılması gerektiğini söylüyor.

“Müşterilerimden yapmalarını istediğim bir şey, önceden belirlenmiş bir süre boyunca (genellikle iki ila dört hafta) orgazm olasılığını masadan kaldırmaları! Onları sekse devam etmeye ama orgazm olmadan durmaya teşvik ediyorum. Bunu yaparken, onları ilişkilerini zevkle keşfetmeye davet ediyorum.”

Bu tekniğie “zevk laboratuvarı” adını veren Zoe, deneyenlerin bu laboratuvarda buldukları şeyin cinsel hayatlarını tamamen değiştirdiğini iddia ediyor.

Zoe bunu bir danışanında denediğini şöyle anlatıyor: “Danışanım sadece yeni bir zevk düzeyi bulmakla kalmadı, aynı zamanda sonunda seks sırasında ‘kafasından çıkabildiğini’ söyledi. Ve bu pratikten sonra ilk kez partneriyle doruğa ulaştı.”

Haberin Devamı

Zoe bu tekniğin bedene yavaş yavaş uyarılmanın doğal aşamalarına açılma şansı verdiğini, beyine de an be an olanları işleme fırsatı verdiğini belirtiyor.

Vücudunuzda Ustalaşın

Zoe “Vücudumu ve nasıl çalıştığını anlamam için bana iyi bir başlangıç ​​yaptı, ancak yıllar sonra, cinsel dürtüm açıklanamaz bir şekilde ortadan kalktığında ve cinsiyetsiz evliliğimde mücadele ederken, bana yardımcı olacak tek şey bilgi derinliğiydi. Sadece anatomim hakkında değil, fizyolojim hakkında da” diyor.

Konu seks olduğunda bilgi güçtür. Cinsiyet fizyolojisi hakkında parmaklarımızın ucunda bilime dayalı bilgi için birçok kaynak var.

Ünlü uzman “Cinsel tepkiniz hakkında bilişsel olarak öğrenebileceklerinizin ötesinde, bedeninizi deneyimsel olarak öğrenmek, seksten aldığınız zevke doğrudan katkıda bulunacaktır.” Derken, Danışanı Grace’i bunun nasıl çalıştığına dair iyi bir örnek olarak gösteriyor. Seksin tehlikeli olduğu kodları benimseyen Grace, kendisinden çok daha deneyimli olan partneriyle seks yapmaktan çekindiğini hissetti. Çünkü Grace kendini tanımıyordu.

“Daha sonra kendisini keşfetmesini sağladığım tüm kazanımları partnerine götürdü ve onu da bu deneylere katılmaya davet etti. Birlikte kendilerini keşfetmeye dair soramadıkları tüm soruları sorup, bütün bu sorulara da cevap buldular.” Diyen Zoe, bu hikayeyi büyük bir gururlar anlatıyor.

“Birçoğumuz, birlikte paylaşılan faturalar, çocuklar ve ev işleri gibi sorumlulukların bir parçası haline gelmeden önce, ilişkilerimizin erken dönemlerinde muhtemelen spontane seksler yaptık. Birbirimize karşı başlangıçta hissettiğimiz türden doyumsuz ve eşzamanlı arzuyu nadiren hissederiz” diyen Zoe verdiği tavsiyelerin bu nadir duygunun daha sık hissedilmesini sağladığını düşünüyor.

Seksi planlayın

Ünlü uzman sek planlamasıyla ilgili “Kocam ve ben çoğu sorunu seks planlayarak çözüyoruz.” Diyor. Bu planlamanın spontane seksin güzelliğini ortadan kaldırmadığını, aksine ‘kendiliğindenliğin’ gerçekleşmesi için kasıtlı olarak bir fırsat verdiğini söylüyor.

Zoe Kors “Bir düşünürseniz, ilişkinin başları neden çok heyecanlıdır? Çünkü o zamanlar heyecanla planlar yaptık, duş aldık, giyindik telefonlarımızı bıraktık ve birbirimize odaklandık. Arzunun ve harika seksin gelişebileceği koşulları yarattık. Şimdi yıllar sonra bu planlara devam etmek cinsel hayatımızı kurtardı! ” diyor.

Her ne olursa olsun birbirinizi istediğinize dair sinyaller göndermenin büyük bir incelik olduğunu belirten Zoe yakın ilişkilerimizi kuvvetlendirmek için gereken özeni göstermemiz gerektiğinin altını çiziyor.

Zoe Kors seks koçu ve kitap yazarıdır.

Sonraki Haber