Cinsellik

Scarlett Johansson'dan ortalığı sallayan itiraf!

Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson'dan ortalığı sallayan itiraf geldi. Ünlü oyuncu, cinsel organını yanlışlıkla bir erkeğe gösterdiğini ve o an çok utandığını söyledi.

Parkta cinsel ilişkiye girdi!

İrlanda'da geçtiğimiz yıllarda sokakta kaldırım üzerinde bir adamla cinsel ilişkiye girerken görüntülenen 4 çocuk annesi kadın, yeni bir skandala imza attı.

Adam, yatakta titredikten sonra hayatını kaybetti

Odasında mastürbasyon yapan genç adam, yatakta titredikten sonra hayatını kaybetti. Ailesinin odasına girememesinin ardından çağrılan itfaiye ekipleri tarafından bulunan adam, kadın mayosu giymiş halde cinsel organının yanında bir pinpon topu ve masaj aleti ile bulundu. Yapılan açıklamaya göre, masaj aletinden kaynaklı elektrik çarpması sonucu adamın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Marketteki çiftten skandal hareket

Markette et almak için sıra bekleyen bir çiftin yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Diğer müşterilerle birlikte sıra bekleyen çiftin aniden oral yoldan cinsel ilişkiye girmesi büyük tepkilere neden oldu.

Dehşet verici gerçek 20 yıllık evliliği bitirdi

Evli kadın, 20 yıllık eşi hakkında dehşet verici gerçeği öğrendikten sonra apar topar ayrılık kararı aldı. Tüm aile gerçeği öğrenince şok oldu. Çocukluk aşkı olarak hayatlarını birleştiren çift, 20 yıl sonra boşanmaya karar verdi. Kadın, kocasının trans bir birey olduğunu ve artık bir kadın olarak hayatına devam etmek istediğini öğrendi.

Herkes durup aynı anda orayı izlemeye başladı

4 katlı iş yerinin önünden geçenler, ikinci katta yaşananları görünce şok oldu ve gözlerine inanamadı. Yoldan o sırada geçen herkes durup aynı anda ofisin ikinci katını izlemeye başladı. Buzlu bir camdan silüet olarak görünen çift, cinsel ilişkiye giriyordu.

Eşini siyahilerin videosunu izlerken yakalamış

Klinik psikolog Esra Ezmeci cinsellikle ilgili soruları yanıtlamaya devam ederken bir adamın yaptığı itiraf şoke etti. Erkek takipçisi karısının gizli gizli siyahilerin cinsel ilişki videoları izlediğini, kendi cinsel organını da küçük bulduğunu itiraf etti.

Avrupa Seks Şampiyonası düzenlenecek! Tarih belli

İsveç seksi spor olarak kabul ederek yarışma düzenleyeceğini açıkladı. Büyük ses getiren olayın detayları da belli oldu. Kategoriler de bir hayli ilginç.

Yemek yeme şekliniz cinsel hayatınızı gösteriyor!

Yapılan bir araştırmaya göre yemek yeme şeklinizin cinsel hayatınızın nasıl olduğunu ortaya çıkardığını biliyor muydunuz? Yemeği hızlı mı yersiniz yavaş mı? Yoksa her yediğinizi eleştirir misiniz? İşte yemek yeme şekli ve cinsel hayat arasındaki bağlantı...

Farklı pozisyon denerken cinsel organı kırıldı

Bir çift cinsel ilişkide farklılıklar ararken hayatlarını şokunu yaşadılar. "Ters kovboy" adı verilen pozisyonu denemek isterken adamın cinsel organı kırıldı.

Cinsellik terapisti: Orgazm rüyalarda daha güçlü

Cinsellik terapistinin yaptığı itiraf dünyanın dikkatini çekti. Brezilyalı Marza Tovo, kadınların 45 yaşına kadar gece orgazmı yaşadığını ifade etti.