Doğada 1000 yıldan bu yana korkunç şekilde çoğalıyordu... O hayvan hakkında karar verildi. Sayısı 0'a düşürülecek, tek tek itlaf edilecek

Doğada 1000 yıldan bu yana korkunç bir şekilde çoğalmaya devam ediyordu. Sonunda yetkililer, o hayvan hakkında çok önemli bir karar aldı. Sayısı 0'a düşürülecek, tek tek itlaf edilip pişirilerek mahkumlara servis edileceği söylendi. Ormanın minik yaratıkları hakkında da yeni bir karar var. Onlar itlaf edilmeyecek ancak onlar için de ciddi bir karar var. Neredeyse kökünü kurutacaklar.

Doğada 1000 yıldan bu yana korkunç bir şekilde çoğalmaya devam ediyordu. Sonunda yetkililer, o hayvan hakkında çok önemli bir karar aldı. İngiltere'nin ağaçlarını korumaya yönelik net sıfır planı kapsamında sincaplar kimyasal olarak kısırlaştırılacağı ve geyikler itlaf edileceği, pişirileceği ve mahkumlara servis edileceği bildirildi. Hükümet, ülkenin karbon üretimini sınırlamak ve yerli türlere yardım etmek amacıyla ormanlık alanları korumak amacıyla geyik ve sincap popülasyonunu kontrol altına almak için seçenekler hazırlıyor.