Dünya sahasının bir kanadını çok boş bırakıyor... O kulvardan atak yapıp hepimizin sonunu getirebilir. Ciddiye almanın tam vakti

"Yaşayan Nostradamus" lakaplı bir psişik, "süper zeki" yapay zekanın tehlikeleri konusunda uyarıda bulundu ve bunun hayatlarımızı değiştireceğini iddia etti - ama her zaman iyi yönde değil Bir medyum, insanların yapay zeka daha akıllı hale geldikçe onun kontrolünü kaybetme yolunda olduğu konusunda uyardı.

'Yaşayan Nostradamus' lakaplı Brezilyalı paranormal araştırmacı Athos Salomé, psişik içgörülerini kadim Kabala disiplinine dayalı okültizm, matematiksel uygulamalar ve hesaplamalardan aldığını iddia ediyor. Daha önce Daily Star'ı Kral III. Charles , Deccal'in dönüşü ve geçen yılki Dünya Kupası finalistleri hakkında bir dizi tahminle aydınlatmıştı. Şimdi falcı, yapay zeka hakkında tüyler ürpertici bir vizyona sahip, insanlığın kendi yarattığımız şeyin kontrolünü kaybedebileceğini ve bunun da medeniyetin geleceği için ciddi sorunlar yaratabileceğini iddia ediyor.