Dünyanın ağzını açık bırakmaya yetti yaptığı... Bir adam kamerasına evinin altına indirdi, bodrum katına yaptığı şey inanılmaz

Pek çok kişi evinde renkli balıkların bulunduğu dinlendirici bir akvaryum fikrine sıcak bakar. Ancak genç sosyal medya kullanıcısı, bir akvaryumdan çok daha fazlasına sahip olduğunu takipçileriyle paylaşıyor. Evinin altındaki bodrumu, sevdiği ilginç yaratıkları beslemek için kullanan genç herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Genç adam, burada yılan balığı, mavi yengeç ve ek çok farklı canlıyı beslemeyi sevdiğini söylüyor.

TikTok fenomeni Nick Tobler, her türden vahşi hayata hayranlık duyuyor ve bu tutkusunu sosyal medya hesabından paylaşıyor. Nick, evinin altındaki yılanbalığı çukurunu takipçileriyle paylaştı. "Merhaba TikTok, yılan balığı deliğim hakkında hızlı bir video çekmek istiyorum. Öncelikle burası benim bodrum katı. Şimdi, bu yılanbalığı deliğini yapmak istememin nedeni, gerçekten tuhaf balıkları beslemeyi ve gerçekten tuhaf yerleri keşfetmeyi sevmem." dedi.