Dünyanın gözü bir anda Avrupa ve Türkiye'nin üzerine çevrildi. Tarih de verildi üzerimize doğru geliyor ya bize girecek ya Avrupa'ya

Dünyanın gözü bir anda Avrupa'ya çevrildi. Meteorolojik kaynaklar tarafından Avrupa'ya yapılan uyarıda yoğun bir kar yağışının Avrupa istikametine girdiği belirtildi. Türk uzmanlar ise kutuplardan gelen bu kar yağışının Avrupa ya da Türkiye'ye gireceğini açıkladı. Tarihi bir olay olacak. Beklemeye geçildi.

Dünyanın gözü bir anda Avrupa'ya çevrildi. Meteorolojik kaynaklar tarafından açıklanan son bilgiye göre, Avrupa'ya kar yağışı hakkında uyarı yapıldı. Yoğun bir kar yağışının Avrupa istikametine doğru girdiği belirtildi. Bununla birlikte yakın zamanda Türk uzmanlar tarafından açıklanan bilgiye göre, kutuplardan bir kar yağışı geldiği ve bu yağışı ya Avrupa ya da Türkiye'ye gireceği söylendi. Şu an herkes beklemeye geçti. Avrupa'nın meteoroloji ofisi olan Met Ofis tarafından yapılan açıklamaya göre, Birleşik Krallık'ta sıcaklıkların, derin dondurucu soğuklar nedeniyle birkaç gün içinde 0 derecenin altına düşmesi bekleniyor. Bu ay potansiyel olarak "yaygın" ve "şiddetli" soğuk koşulların ortaya çıkabileceği konusunda uyardı.