Özkök Kalyoncu ile iftarı anlattı

TV100'de yayımlanan Cengiz ile Ahtapot programında haftanın öne çıkan gündemleri masaya yatırıldı. Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök'ün her hafta sevenleriyle buluştuğu programda, Cemal Kalyoncu ile bir arada yapılan iftarın ayrıntılarını Ertuğrul Özkök anlattı...

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuluyor.

Bu haftanın öne çıkan gündem maddelerinden bir tanesi ise Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ile yaptığı iftar programı oldu. 

Cemal Kalyoncu'nun yanında oturup sohbet ettiğini aktaran Özkök, aralarında geçen diyalogları tv100'de Cengiz ile Ahtapot programında anlattı. 

Özkök, "Türkiye'de gazeteciler bu insanları da dinlemeli. Türkiye'de şirketlerimize daha dikkatli bakmamız gerekiyor. Binlerce insanın çalıştığı, binlerce insanın para kazandığı şirketler. Gittik gördük köprüyü yapan insanları. Pırıl pırıl insanlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İşte o iftarda konuşulanlar...

Sonraki Haber