Bilgisayarı tamir olmayınca ortalığı birbirine kattı!

Esenyurt’ta bir teknomarkette dizüstü bilgisayarını tamir edilmesi için veren Selami B. isimli vatandaş tekrar almaya gittiğinde ortalığı birbirine kattı.

This browser does not support the video element.

Olay, Esenyurt’ta bulunan bir teknomarkette yaşandı. İddiaya göre, Selami B. isimli bir kişi, yaklaşık bir hafta önce bozulan dizüstü bilgisayarını tamir edilmesi için teknomarkete verdi. Bir hafta sonrasında bilgisayarını servisten almaya gelen Selami B. arızanın devam ettiğini görünce sinirlendi ve servis personeli Muhammet T. ile sözlü tartışmaya başladı.

Tartışmanın ilerlemesiyle Selami B. mağaza çalışanına fiziki müdahalede bulundu. Mağaza çalışanını yakasından tutarak kendine doğru çekmeye çalıştı.O esnada Selami B.’nin yanında gelen oğlunun müdahele etmesiyle tartışma kavgaya dönüştü.

Sinirlerine hakim olamayan baba ve oğul kavganın büyümesiyle ellerine geçen ürünleri fırlatmaya başladı. O sırada mağazanın diğer çalışanları, baba ve oğlunu sakinleştirerek kavgayı ayırmaya çalıştı ama başarılı olamadı.

Kavga sırasında bir tezgahın kırılan camı Selami B.’nin karnına saplandı. Bunu gören oğlu ise, yine çalışanlara saldırmaya çalıştı. Bu sırada Selami B.’ye ilk yardımı, saldırdığı mağazanın çalışanları yaparak durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Selami B.’yi alarak hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise olaya karışan çalışanları polis merkezine götürdü.