Pınar Altuğ adeta ateş püskürdü! "Uygun birini bulun boşanıp onunla evleneyim"

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ eşiyle paylaştığı bir fotoğrafına yapılan yoruma dayanamadı. "Eşek kadar kadın, çocuk yaşta adamla evlendi" yorumu Pınar Altuğ'u çileden çıkardı. Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ adeta ateş püskürdü. Altuğ, "Uygun birini bulun boşanıp onunla evleneyim" dedi.

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, eşi ile yaptığı paylaşımlarda takipçilerinin eleştirilerine maruz kalmaktan kurtulamıyor. Aralarındaki yaş farkının her zaman gündemde olduğu ünlü çift, yine eleştirilerin odağı oldu. Pınar Altuğ'un Doktorlar'ın Hasan'ı Yağmur Atacan'la paylaştığı fotoğrafa bir takipçisi "Eşek kadar kadın, çocuk yaşta adamla evlendi" yorumunu yaptı. Altuğ'dan bu yoruma tokat gibi bir cevap geldi. Altuğ, "Uygun birini bulun boşanıp onunla evleneyim" dedi.

"Uygun birini bulun boşanıp onla evleneyim"

Kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan'la 14 yıl önce nikah masasına oturan Pınar Altuğ, gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

Eşi ile arasındaki yaş farkı ile çok konuşulan Altuğ, paylaştığı fotoğrafa yapılan "Eşek kadar kadın bula bula çocuk yaşta bir adamla evlendiniz, oğlunuz gibi gözüküyor pes vala" yorumuna adeta ateş püskürdü.

Çileden çıkan Altuğ, Ah hay Allah siz daha uygun birini bulun o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız" diye yanıt verdi.

Yağmur Atacan ile ilgili yorumlara dair konuşan Altuğ, "Benim kocamın umurunda olmaz. 13 yıllık evliyiz hâlâ yaş farkına sallıyorlar. Yağmur'u tanıyan 'neden?' diye sormuyor" demişti.

Sonraki Haber