Galatasaray’dan Lucas Torreira’ya yeni sözleşme! Detaylar ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun yeni maaşı belli oldu

Galatasaray, Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın sözleşmesini 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2 yıl uzattı. Futbolcunun maaşına da iyileştirme yapıldığı belirtildi.

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da kadro yapılanması sürüyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takımın en önemli futbolcuları arasında yer alan Lucas Torreira için yönetim adım attı.

SÖZLEŞMESİ 2 YIL UZATILDI

TRT Spor’un haberine göre Galatasaray, sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Urugaylı orta sahanın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Galatasaray’da 2028 yılına kadar forma giyecek olan futbolcunun 2 milyon 750 bin euro olan maaşına iyileştirme yapıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Sabah'ın haberine göre Torreira’nın garanti ücretinim 3 milyon euronun üzerine çıkarıldığı imaj hakkı ve maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon Euro'ya yakın kazanacağı belirtildi. 

TORREIRA'NIN GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2022 yılı yaz transfer döneminde Arsenal takımından 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Lucas Torreira, bu sezon 28 maçta 2.357 dakika süre aldı, 1 asist yaptı. 

Sonraki Haber