Galatasaraylılar çok sevinecek! İç transferde anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2 yıl uzatılacak

Galatasaray, Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Toreira’nın sözleşmesinin uzatılması için yaptığı görüşmelerde futbolcuyla anlaşmaya vardı. Sözleşmesi 2 yıl uzatılacak olan futbolcu, 2 milyon 750 bin euro maaş alacak.

Trendyol Süper Lig’de 54 puanı bulunan ve averajla Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alan Galatasaray, rotasını iç transfere çevirdi. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın sözleşmesini uzatma konusunda futbolcuyla anlaştı.

SÖZLEŞMESİ 2 YIL UZATILACAK

Takvim’in haberine göre sözleşmesi 2 yıl uzayacak olan Torreira, şuan kazandığı 2 milyon 750 bin euro maaşını almaya devam edecek. Böylelikle futbolcunun 2026 yılına kadar olan sözleşmesi 2028 yılına kadar uzayacak.

Haberin Devamı

RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

Galatasaray’ın bu konuda resmi açıklama yaparak futbolcunun sözleşmesini uzatıldığını kamuoyuna duyuracağı bildirildi.

LUCAS TORREIRA'NIN KARİYERİ

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın 8 Ağustos 2022 tarihinde İngiliz ekibi Arsenal’den 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu sarı-kırmızılı takımda çıktığı 61 maçta 2 asist yaptı.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösterilen Torreira, bu sezon 27 maçta forma giydi ve ilk 11’in değişmez isimleri arasında yer alıyor.

Sonraki Haber