Hamile kadın doğumdan sonra kocasına dönüp "Özür dilerim" dedi... Kahreden bir gerçek var

Amerika Birleşik Devletleri'nde ismini açıklamak istemeyen bir kadın tarafından yapılan itiraf çok konuşuldu. Genç kadın, kocasındaki sorun nedeniyle hamile kalamadığını ve sperm bağışı yöntemiyle hamile kaldığını belirtti. Ancak olay tam olarak böyle değildi. Kahreden gerçek, doğumdan sonra ortaya çıktı.

ABD'de ikamet eden bir kadın tarafından yapılan itiraf duyanları buz kestirdi. Genç kadın, kocasıyla çocuk sahibi olmak istediklerini ancak kocasındaki sorun nedeniyle bir türlü hamile kalamadığını dile getirdi. Uzun bir süre doğal yöntemleri deneyen çift, başka çarelerinin kalmaması üzerine sperm bağışçılığı üzerinde anlaşmaya vardı. 

SPERM BAĞIŞÇISI ARAMAYA BAŞLADILAR

Genç çift, sperm bağışçısı aramaya başladı ve bir süre sonra aranan özelliklerdeki sperm bağışçısı bulundu. Sperm bağışçısından alınan sperm hastanede tıbbi yollarla kadına enjekte edilecekti. Son ana kadar işlemin böyle olduğu düşünüldü. 

DOĞUMDAN SONRA ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Ancak doğumdan sonra genç kadın, kocasına dönerek "Özür dilerim" diyerek tüm gerçekleri anlattı ve sperm bağışçısından sperm almak yerine başka bir adamla cinsel ilişkiye girerek hamile kaldığını itiraf etti. Yaşanan olay büyük yankı uyandırdı. 

Sonraki Haber