Hande Yener'in eski nişanlısı ilk defa konuştu!

Geçtiğimiz sene kendisinden 12 yaş küçük olan Ümit Cem Şenol’la nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan Hande Yener'den geçtiğimiz ay ayrılık haberi gelmişti. Bu ayrılık üzerine Ümit Cem Şenol Duymadık Demeyin programına konuştu. 

Ümit Cem Şenol, "Hayat devam ediyor... Özel hayata girmek istemiyorum. Beni ve ailemi üzen ve bıktıran bir haber var. Arkası boş ve hayal ürünü olan bir haber yüzünden 7-8 ay önce bir programa bağlandım. Hande ile spor salonu açacağımızı ve ayrıldığımız için spor salonu açamadığımı söylediler. Olayın aslı şu, ben bu salonu Hande'nin parası ile değil kendi kazandığım helal paramla açıyorum ve sponsorluk görüşmelerimi kendim oluştuyorum. Ben sustukça haberler çıkmaya devam ediyor. Benim alt yapısını oluşturduğum bir güzellik merkezim var ve biz Hande ile bu güzellik merkezinde ortağız. Ben Hande'yi şanı, şöhreti olduğu için sevmedim, S-sadece Hande olduğu için sevdim. Biz Hande'yle iyi olarak ve kariyerlerimize odaklanmak için ayrıldık. Evi terketti dediler. Ben evi terketmedim ayrıldık ve  nasıl birlikte yaşadığımız evde kalabilirdim. Birbirimize küs değiliz. Hande'yi özlüyorum kader kısmet ama inşallah barışırız. Yaş farkını da hiçbir zaman ciddiye almadık." şeklinde konuştu. 

Seren Serengil ise, "Bu çocuğun elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorum. Herkesin şartı aynı olucak diye birşey yok. İlişkiyi yaşayan kişilerden birinin şartları daha iyi olabilir ama bu diğer kişinin menfaatçi olduğu anlamına gelmez. İnsanlar durumu yanlış yerlere çekiyor. Cem toparlanıp sonrasında geri dönmek istiyor. Hande ile tamamen bitirdiyse 'Asla gezmiyorum' mesajını vermezdi. İnşallah barışırlar."