İbrahim Büyükak'ı gülme krizine sokan bakıcı sorusu

Baba olmaya hazırlanan ünlü komedyen İbrahim Büyükak, muhabirlerin “Bakıcı tutacak mısınız?” sorusu üzerine neden gülme krizine girdi?

This browser does not support the video element.

Baba olmaya hazırlanan İbrahim Büyükak, Etiler’deki bir kuaför salonunda kameralara takıldı. Üç ay sonra oğlunu kucağına alacak olan Büyükak, çıkışta muhabirlerle şakalaştı. İbrahim Büyükak’ın yakın dostu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler geçen hafta 2. oğulları Mete’yi kucaklarına almıştı. Berfu Yenenler sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda çocuklarının babalarına olan benzerliğine dikkat çekti. Ünlü komedyen şimdiden 2. çocuk planı yapmadıklarını söyledi.

İbrahim Büyükak muhabirlerin bakıcı konusuyla ilgili soruları üzerine ise peş peşe espri yaptı. Ünlü komedyen, Füsun Demirel ve Zafer Algöz gibi usta isimleri buluşturduğu “İlginç Bazı Olaylar” adlı dijital dizi projesinin yayın tarihini açıkladı. İbrahim Büyükak’a Fazıl Say ile eşi Ece Dağıstan’ın ayrı evlerde yaşadıkları hatırlatıldı ve “Siz böyle bir evlilik yaşamak ister miydiniz?” diye soruldu.