İngiltere'de arkeologlar terli terli toprağı kazarak çıkardı. Tam 3000 yıldan bu yana toprakta duruyordu. Verdiği bilgi muazzam

İngiltere'de arkeologlar, terli terli toprağı kazarak çıkardı. Yapılan incelemelerin ardından çok ilginç gerçekler ortaya çıktı. Tam 3000 yıldan bu yana toprak altında kalan Tunç Çağı'na ait buluntuların, o dönemde yaşayan insanların rahat bir ev yaşamı olduğuna dair izler barındırdığına işaret ettiği söylendi. Ortaya çıkanlar arasında kullandıkları kaplar ve yedikleri yemekler gibi muazzam bilgiler vardı.

İngiltere'de arkeologlar, terli terli toprağı kazarak çıkardı. Yapılan incelemelerin ardından çok ilginç gerçekler ortaya çıktı. İngiltere'de en iyi korunmuş Tunç Çağı yerleşim yerlerinden biri olması, İtalya'nın Pompeii'si ile karşılaştırılmasını sağlıyor. Şimdi yeni bir çalışma, 3000 yıl önce Peterborough'daki Must Farm'da yaşayan İngilizlerin yaşamlarına dair her zamankinden daha fazla bilgi sağlıyor. Cambridge Üniversitesi'ndeki arkeologlar, bölge sakinlerinin "rahat bir ev hayatı" yaşadıklarını ve balla kaplanmış geyik eti ve etli yulaf lapasıyla yemek yediklerini söylüyor.