İstanbul baraj doluluk oranları 5 Kasım 2023: Baraj doluluk oranları ne seviyede, yağışlar nasıl etkiledi? İSKİ tarafından paylaşıldı!

''Baraj doluluk oranı İstanbul'' konusu, milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Son durum 5 Kasım itibariyle İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından açıklandı. Son günlerde gerçekleşen yağışlar sonrasında ''İstanbul baraj doluluk oranları'' konusu gündeme yerleşti. Peki, Baraj doluluk oranları ne seviyede, yağışlar nasıl etkiledi? İSKİ tarafından paylaşıldı!

''Baraj doluluk oranı İstanbul'' konusu milyonlarca vatandaş tarafından meral ediliyor. İstanbul'da bu yıl yağışların azalması nedeniyle 10 barajdan 3'ünde su seviyesi yüzde 3'lere düştü. İSKİ tarafından paylaşılan verilere göre kentin önemli su kaynaklarından olan Büyükçekmece Gölü kuraklıktan etkilendi. Son birkaç günde artan yağışların ardından ise baraj doluluk oranları araştırılmaya başlandı. Veriler, 5 Kasım Pazar günü itibariyle İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından paylaşıldı. İstanbul'da toplamda 11 tane baraj bulunuyor. Yağışların barajları nasıl etkilediği ise merak konusu.

İşte, İstanbul baraj doluluk oranları...