İstanbul baraj doluluk oranları 9 Kasım 2023: Baraj doluluk oranları ne seviyede, ne kadar su kaldı? İSKİ tarafından paylaşıldı: Su kesintileri yaşanabilir!

''Baraj doluluk oranı İstanbul'' konusu, milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Son durum 9 Kasım Perşembe günü itibariyle İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından açıklandı. 16 milyonu aşkın kişinin yaşadığı kentte, su seviyesi son on yılın en düşük seviyesine indi. Peki, Baraj doluluk oranları ne seviyede, ne kadar su kaldı? İSKİ tarafından paylaşıldı!

''Baraj doluluk oranı İstanbul'' konusu, 16 milyondan fazla vatandaş tarafından merak ediliyor. İstanbul'da bu yıl yağışların azalması nedeniyle 10 barajdan 3'ünde su seviyesi yüzde 3'lere düştü. İSKİ tarafından paylaşılan verilere göre kentte son on yılın en düşük su seviyesi görülüyor. Yağışların olmaması halinde yavaş yavaş su kesintilerinin yaşanabileceği söyleniyor. Bu nedenle baraj doluluk oranları hayati önem taşıyor. Veriler, 9 Kasım Perşembe günü itibariyle İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından paylaşıldı. İstanbul'da toplamda 11 tane baraj bulunuyor. Yağışların barajları nasıl etkilediği ise merak konusu.

İşte, İstanbul baraj doluluk oranları...