Ezgi Doğan güzellik merkezi seçerken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı!

Kadınların vazgeçilmezi olan güzellik merkezleri, son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Ancak doğru hizmet veren merkezleri seçerken her konuya dikkat edilmesi gerekiyor.. İşte o hususlar...

Aris Güzellik Merkezi'nin yöneticisi Ezgi Doğan, güzellik merkezi seçmek isteyen kadınlara yönelik önemli tavsiyelerde bulundu. Güzellik merkezlerinin ne kadar hijyenik olması gerektiğinden tutun hangi teknolojik ekipmanlara ve profesyonel personele sahip olması gerektiğine kadar dikkat edilmesi gerekenleri sıralayan Ezgi Doğan tüm dikkatleri üzerine çekti.

“Güzellik merkezi hijyenik olmalı”

Doğan, bir güzellik merkezi seçerken kadınların mutlaka hijyen hususuna dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Hijyen konusunda sadece görsel olarak değil aynı zamanda hizmetler sırasında personelin yaklaşımı, kullanılan ekipman ve cihazların temiz olup olmaması gibi detaylara mutlaka önem verilmesi gerektiğini hatırlattı.

“Güzellik merkezlerinde hijyen en dikkat edilmesi gereken bir husustu zaten. Pandemi ve sonrasında bu konularda çok daha hassas olunacağı belli. Pandemi bitecek olsa da artık hijyen, insanların bilinç altına iyice yerleşmiş olacaktır. Temizlik konusu artık hayatın her alanında öncelik durumunda.”

Haberin Devamı

“Teknolojik ekipman desteğiyle profesyonel hizmet”

Doğan, güzellik merkezlerinin aynı zamanda çağın teknolojik gerekliliklerini yerine getirmesi gerektiğini kaydetti. Güzellik sektörünün hızla geliştiğini ve merkezlerin de bu gelişmelere ayak uydurmak için gereken teknolojik cihazları bünyelerinde bulundurmalarının önemine değindi.

Sonraki Haber