Kalça estetiği geçiren Şeyma Subaşı hastanelik oldu!

Uzun zamandır sosyal medya hesabı Instagram hesabından paylaşım yapmayan fenomen Şeyma Subaşı, hastanelik oldu. İşte ayrıntılar...

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın uzun zamandır Instagram hesabından paylaşım yapmamasının sebebi ortaya çıktı. İddialara göre, Subaşı, hastanelik oldu.

İddialara göre; Şeyma Subaşı iki ameliyat geçirdi ve ameliyatlar sonrası oldukça zor durumda kaldı. İlk olarak burun estetiği olan Şeyma Subaşı'nın, estetik sonrası burnunun sürekli düştüğü öğrenildi. Son estetiği başına bela olan Subaşı'nın soluğu hastanede aldığı öne sürüldü.

Kalça operasyonu geçirdi

Haberin Devamı

Ancak iddialar bunlarla da asınırlı kalmadı. Şeyma Subaş'nın, burun estetiğiyle birlikte dünyanın en ünlü doktorlarından birine popo estetiği de olduğu öğrenildi. 

Gizlikalmasinmag sayfasının iddiasına göre; o ameliyatta da problem çıkması nedeniyle Şeyma Subaşı'nın ayağa kalkamadığı öğrenildi. Hem burun hem popo estetiği kötü geçen Subaşı'nın hastanede olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı’nın Miami’de yanında olan Melisa Ilıcalı’nın, babası tarafından özel uçakla aldırıldığı ve Dominik'e gittiği ortaya çıktı.

Sonraki Haber