Kardeşlerin ihbarıyla 20 yıl önceki vahşet ortaya çıkmıştı! O kardeşlerden biri konuştu! "Bugün yaşıyor olmamız tesadüf!"

İstanbul'da babasının 20 yıl önce 15 aylık kardeşini döverek öldürüp gizlice gömdüğünü söyleyen kardeşlerden biri konuştu. "Bugün bizim ölmemiş olmamız, yaşıyor olmamız, bu noktalarda mücadele verebiliyor olmamız, tamamen bir tesadüftür. Bizim yaşamamız normal değildi." dedi.

İstanbul’da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşlerini öldürdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K., artık ailesinden uzakta İzmir’de yaşıyor. V.K., korku dolu o günleri anlattı.

Ailesinden uzakta İzmir'de yaşam kuran ve burada çalışan 25 yaşındaki V.K., DHA'ya konuştu. Aydın, Söke'de yaşayan babası Hüseyin K.'dan 18 yaşına kadar işkence boyutuna varan bir şiddet gördüğünü belirten V.K., "Gözümüzü açtığımız an itibarıyla aile içi şiddet, kavga, gürültü, akıl almaz bir şekilde işkence boyutu vardı. En ufak yaşlarımdan itibaren şiddet gördüm. Aynı şekilde kardeşlerim de. Yani bizim ailede eksik olmayan bir şiddet süreci vardı" dedi.