CANLI Konyaspor - Beşiktaş

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Beşiktaş, Konyaspor canlı yayın bilgileri belli oldu. İşte Beşiktaş, Konyaspor canlı maç yayını bilgileri ve detayları...

Beşiktaş, Süper Lig 12. haftasında Konyaspor deplasmanında konuk oluyor. Beşiktaş, Konyaspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek ve zirveye bir adım daha yakınlaşmak istiyor. 

Abdullah Avcı yönetimindeki Kara kartallar sezona kötü bir başlangıç yapmış olsada son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 

Konyaspor ile 37. randevu

Beşiktaş ve Konyaspor lig trahinde bugüne kadar 36 kez karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 20'sini Beşiktaş kazanırken 12'sinde berabere, 4'ünde ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

7-0'lık tarihi fark

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'da oynanan maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

Konyaspor - Beşiktaş canlı

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Konyaspor - Beşiktaş maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı olarak bein sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Digiturk Platformu kullanıcıları üyelikleri kapsamında Konyaspor - Beşiktaş maçını canlı olarak beinconnect web adresi üzerinden bein sports 1 şifresiz izleyebilecekler.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ilk 11'i şöyle

Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, Burak Yılmaz

Sonraki Haber