Köyde gece vakti görüldüler, meydana kadar gelip birkaç dakika durdular... Geldikleri belli olunca hızlıca ormana geri kaçtılar

Kastamonu Seydiler ilçesinde aç kalan kurt sürüsü, gece vakti köy meydanına kadar indi. O sırada köyde bulunan köpekler kurtlara tepki verince kurt sürüsü ormanlık alana doğru kaçarak gözlerden kayboldu.

This browser does not support the video element.

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde bulunan Sabuncular Köyü’nde gece vakti aç kurt sürüsü görüldü. Köyün köpekleri kurt sürüşüne tepki verince köye kadar gelen 5 kurt, ormanlık alana doğru kaçtı. Kurtların köy meydanına kadar inmesi, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 


 
GECE VAKTİ GELDİLER

Köylüler, kurt sürüsünün köye kadar indiğini belirterek, “Gece saatlerinde Sabuncular köyümüzün meydanına kadar 5 kurt geldi. Köpeklerin havlaması üzerine kurtlar ormanlık alana kaçtı. Duyumlarımıza göre çevremizdeki bazı köylerimizde kurtların, köpeklere saldırdığı ve bazı köpekleri de alıp götürdüklerini söylediler. Allah’a şükür bizim köyümüzde bir zarar oluşmadı. Koyunlarımız, hayvanlarımız ya da köpeklerimizde bir şey yok şükür”

Sonraki Haber