"O projede ben de varım" demişti! Miray Daner'in ayrıldığı ortaya çıktı

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinde rol alan Miray Daner, Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle de çok beğenilmişti. Bir oyunda yer alacağını söyleyen Miray Daner'den ayrılık kararı geldi.

Son dönemde yıldızı en çok parlayan oyunculardan biri olan Miray Daner, Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisindeki performansı ile çok beğenilmişti. Daner, yapacağını duyurduğu projeden ayrıldığı ortaya çıktı.

Tiyatrodan ayrıldığı ortaya çıktı

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Miray Daner son olarak “Kara Tahta” dizisinde oynamış, yakın zamanda da tiyatro yapacağını açıklamıştı. Güzel oyuncunun Craft Tiyatro’da İbrahim Çiçek’in yeni oyununda rol alacağı gündeme gelmişti. Ancak son gelen haberlere göre Daner, Ozan Dolunay’la oynayacağı oyundan ayrıldı.

Haberin Devamı

Miray Daner yerine Alara Turan oynayacak

Yüzü olduğu cilt bakım markasının tanıtımda “Kuş Uçuşu” dizisinin 2. sezonundan bahseden ve Zeki Demirkubuz’un Hayat filmini anlatan Daner’in oyundan bahsetmemesi de haberleri doğruladı. Miray Daner’in adının geçtiği tiyatro oyunundaki rolün Alara Turan’a kısmet olduğu öğrenildi.

Sonraki Haber