Mehmet Şef ile Somer Şef arasındaki dolarla maaş krizinde son durum

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun arasında maaş krizi çıktığı ve Somer Sivrioğlu'nun programdan ayrılacağı iddia edilmişti. Somer Sivrioğlu ortaya atılan dolarla maaş iddialara yanıt verdi.

TV8 kanalının çok izlenen yarışma programı MasterChef'te yarışmacılara ve jüri üyeleri  Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın aldığı maaş hep merak konusu olmuştu. 

 En son Somer Sivrioğlu'nun maaşını dolar ile Mehmet Yalçınkaya'nın ise TL üzerinden alması nedeni ile iki sevilen Masterchef jüri üyesinin arasının açıldığı iddia edilmişti. Hatta Somer Sivrioğlu'nun aldığı tepkiler üzerine yapımdan çekilebileceği konuşulmuştu.

Bir fenomenin ortaya attığı iddiaya göre Mehmet Şef, muhasebenin kapısına dayanmış, neden her ikisine de dolar, ya da her ikisine TL üzerinden maaş verilmemesinin hesabını sormuştu.

Dolar ile maaş krizi sonrası Somer Sivrioğlu'ndan açıklama

Haberin Devamı

Sevilen Masterchef jüri üyesi Somer Sivrioğlu açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.

Somer Şef pideli gönderisinin üzerine şunları yazdı:

"Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf."

Haberin Devamı

 Somer Sivrioğlu'nun bu gönderisini kendi sayfasına taşıyan Mehmet Şef de Somer Şef'i onayladığının mesajını verdi.

Sonraki Haber