Her şeyi anlattı! Uğur Uzunel'den flaş Merve Dizdar itirafı!

Sezon finali yapan Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine can veren ünlü oyuncu Merve Dizdar, kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'dan boşandığını açıklamıştı. Dizdar'ın boşanma sebebinin ise rol arkadaşı Uğur Uzunel olduğu iddia edilmişti. Uzunel her şeyi itiraf etti.

Ünlü oyuncu Uğur Uzunel, önceki akşam bir ödül törenine katıldı. Uzunel, Merve Dizdar'ın boşanması hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu ihanet iddiasına yanıt verdi.

Uğur Uzunel, Türkiye Lider Markalar Ödülleri Töreni'nde 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Merve Dizdar’dan sürpriz bir şekilde boşanan Uzunel, basına yansıyan iddialara cevap verdi.

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, 2018 yılında hayatını birleştirmiş ve mutluluklarıyla ilgi odağı olan çiftin evliliklerinin ihanet nedeniyle bittiği iddia edilmişti. Merve Dizdar ise ihanet iddiasını, ‘Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık’ diyerek yalanlamıştı. 

Haberin Devamı

"Bu konuları konuşmaya değmez"

Uğur Uzunel ise sürpriz boşanma sonrası, “Merve sevdiğim arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. İhanet kesinlikle yok.  Biz arkadaş olarak daha iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak bile ayıp bence. Merve’nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez! Merve'ye de hadsizlik etmek istemem” açıklamasında bulundu

Sonraki Haber