Mersin, Adana, Hatay, Antalya, İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve İstanbul aslında Türkiye'nin tümü. Yer altından hissediyorlar, yeryüzüne fırlıyorlar. Uyarı sizin için önemli

Havaların ısınmasının ardından tüm dünya ile Mersin, Adana, Hatay, Antalya, İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve İstanbul hatta Türkiye'nin tamamında sayıları artan yılanlar insanları korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar, popülasyonları artan yılanların, insan ile karşılaşmalarının artmasıyla yılan ısırıklarının da arttığını söylüyor. Yer altından sıcaklığı hissedip, yeryüzüne fırlayan yılanlar için önemli uyarılar yapılıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte popülasyonları artan yılanlar, sık sık insanlarla karşılaşmaya başlamıştı. Artan insan-yılan karşılaşmalarıyla birlikte yılan saldırısı haberleri de gündeme geliyordu. Tüm dünya ile birlikte Türkiyede yılan sayılarında ciddi bir artış olduğunu söylendi. Mersin, Adana, Hatay, Antalya, İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin tamamı yılanlara karşı çok dikkat etmeli. Yeni yapılan bir araştırmaya göre, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan ısırıklarının arttığı belirlendi.