Mersin, Antalya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Hatay, Osmaniye, Adana ve Isparta... Tüm Türkiye'ye aynı saniyede uyarı. Boz renkte, kalın ve kısa bir boyda görürseniz dikkat

Türkiye'de havaların sıcaklamasıyla birlikte yılanlar da topraktan çıktı. Önümüzdeki günlerde yılanların daha da fazla şekilde topraktan çıkmaları bekleniyor. Bunların arasında zehirli yılanlar da olacak. Bu nedenle Mersin, Antalya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Hatay, Osmaniye, Adana ve Isparta'da yaşayan vatandaşlara " Boz renkte, kalın ve kısa bir boyda" olarak yılan hakkında önemli bir uyarıda bulunuldu.

Ülkemiz genelinde birçok ilde hava sıcaklıkları yüksek seviyelere ulaştı. Hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesinin ardından yılanlar da daha serin yerler yani evlere girmeye başladı. Bazı yılanlar zehirsizken, bazı yılanlar büyük sorunlar çıkartabilir. İşte şu anda hava sıcaklıklarının hızla artmaya devam ettiği illerimiz arasında yer alan Mersin, Antalya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Hatay, Osmaniye, Adana ve Isparta'ye önemli bir yılan türü hakkında uyarılarda bulunuldu.