Bakan Özer'den uzaktan eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzaktan eğitim hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, " Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduk" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerle ilgili yeni bir uygulamanın hayata geçeceğini ifade eden Özer, “Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı'nı (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi, inşallah bu ay içinde TBMM’ye gelecek” dedi.

Bakan Özer, Covid-19 salgınına ilişkin ise 'öğretmenlerin en az iki doz aşı oranlarının toplum ortalamasının hep üzerinde seyrettiğini' kaydederek "Giderek de artmaya devam etti" dedi.

Sonraki Haber