Milyonlarca satan popüler SUV, Türkiye'ye geliyor! Fiyat listesi açıklandı!

Tüm dünyada satışı 7 milyon adedi bulan yeni X-Trail modeli, dikkat çeken tasarımı, üst düzey dokusu, yeni nesil çift motorlu e-4ORCE, yüksek konforlu bir SUV deneyimi sunuyor. Nissan X-Trail modeli Kasım ayında Türkiye'de satışa çıkacak.

İlk tanıtıldığı 2001 tarihinde bugüne tüm dünyada 7 milyon adede yakın satılan ve en popüler aile araçlarından biri olan Nissan X-Trail, SUV segmentine, e-power teknolojisi ile yepyeni bir soluk getiriyor. 

Macerasever müşterilerine, gelişmiş elektrikli dört tekerden çekiş güç aktarma organı e-4ORCE ile yeni nesil X-Trail ile güçlü performans sunuyor. Yeni Alliance CMF-C platformunda üretilen 4. nesil X-Trail modelinde isteğe bağlı olarak 7 koltuk seçeneği sunulmaya devam edecek. Nissan, aracın kolay park manevraları için yeterince kompakt kalacağının da altını çizdi. Köşeli hatlara sahip olan tasarımı, önden bakıldığında Qashqai modelini andıran otomobilin boyutları neredeyse önceki nesille aynı. 

X-Trail’in maceracı karakterini pekiştiren gümüş renkli bir panel ile arka tamponun altında yer alırken, ön alt paneldeki 3 Boyutlu lastik reflektörleri dikkat çekiyor. Motor bölmesindeki hava akışını kontrol eden aktif ızgara kapağı, aracın altındaki hava akışını düzenleyen gövde altı kaplamaları, özel A sütun tasarımı ve hava akışını X-Trail’in ön tarafından yanlarına doğru yönlendiren benzersiz bir hava akışıyla ana aerodinamik özellikler arasında yer alıyor.

Yeni X-Trail, 10’u tek renk, 5’i çift renk kombinasyonuyla olmak üzere 15 gövde rengiyle birlikte satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Yeni X-Trail, Nissan’ın Avrupa ürün listesindeki, yenilikçi e-POWER sürüş sistemi ile donatılan ikinci modeli olmuş olacak. Nissan’a özgü benzersiz e-POWER sistemi, aracın dışardan şarj etmeye gerek kalmadan yüzde 100 elektrik tahrikli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Nissan T-trail ekim 2022 fiyat listesi

X-TRAIL / 1.3 DIG-T 158PS DCT Platinum 5 Koltuk EU6DF 928.200 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: http://www.nissan.com.tr/

Sonraki Haber