Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş köyde yaşayan trans birey İhsan Hala'yı ziyaret etti!

Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş, Manisa'nın 'İhsan Hala'sı Ali İhsan Çolak'ı yaşadığı köyünde ziyaret etti. Ateş, köyde trans birey olarak yaşayan İhsan Hala ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ali İhsan Çolak, Manisa’nın Akhisar ilçesinin Kayışlar Köyü’nde yıllardır köyde trans birey olarak yaşıyor. Herkes 55 yaşındaki Çolak'a 'İhsan Hala' iye hitap ediyor. Sosyal medyada da çok sayıda takipçisi olan 'İhsan Hala' geçtiğimiz haftalarda da Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olmuştu.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ile birlikte başrol oynayan ünlü oyuncu Berkay Ateş, önceki gün Manisa Akhisar'a gitti ve arkadaşlarıyla birlikte İhsan Hala'yı ziyaret etti.

Haberin Devamı

"Hızır elinden tutsun da..."

Ziyaretinden kareleri Instagram hesabından paylaşan Ateş, "2 Aralık, Akhisar. İhsan Hala. Hızır elinden tutsun da bana yollasın seni" notunu yazdı.

 Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

"Köyde inanılmaz mutlu ve huzurluyum"

Konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın YouTube programında hayat hikayesini anlatan İhsan Hala, "Ben kendimi bildim bileli böyleyim zaten. Kendimi fark ettiğimden beri ev işi yapayım, temizlik yapayım, anneme yardım edeyim hep öyleydim. Köyde çok mutlu ve huzurluyum. Hiçbir gelirim yok, komşularımın ve takipçilerimin yardımıyla geçinen bir insanım ama inanılmaz mutlu ve huzurluyum" demişti.

Haberin Devamı

'İyilik ve yardımla kendimi kabul ettirdim'

Zorluklardan bahseden İhsan Hala şu şekilde konuşmuştu:

"Yaşamak hiç kolay değil, köy yerinde hiç değil. Çok zorluklar çektim. Dışlandım, konuşulmadım, hor görüldüm, itildim, kakıldım. Hiç yılmadım. Hep üstüne gittim. İyilik ve yardımla kendimi kabul ettirdim"

Sağlık, sıhhat en önemlisi o. Elden ayaktan düşmeyeyim de. Öyle bir şey olursa Allah o gece canımı alsın diyorum. Tek başımayım sonuçta. Komşularıma beni bir gün, iki gün görmezseniz gelin cama vurun, kapıya vurun, bi şey yapın yani diyorum. Sonuçta insanız. 1 dakika sonra ne olacağımız belli değil."

Sonraki Haber