Sığ sularda gözüne kestirip yanına gitti, gagasıyla tek hamle de yakaladı. Herkes ondan tek bir şey yapmasını bekledi ama o bambaşka bir şey yaptı

Sığ sularda gözüne kestirdiği balığın yanına giden balıkçıl kuşu, balığı tek hamlede gagasıyla yakaladı. Herkes o anları izlerken, balıkçıl kuşunun balığı tek hamle de midesine indirmesini bekliyordu. Ancak o bekleneni yapmadı. Bambaşka bir şey yaptı. O anları izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

This browser does not support the video element.

Balıkçıl kuşunun yaptığı hareket, sosyal medyada anbean paylaşıldı. Balıkçıl kuşu, bir numaralı besin kaynağını sığ suda bulunca öyle bir şey yaptı ki, o anları izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

BEKLENMEYEN HAREKET

Yağışın ardından birikmiş suların arasında yalnız bir balık gören balıkçıl kuşu yanına kadar gelip gagasıyla balığı yakaladı. Herkes o anda balık için dünyanın sonunun geldiğini ve kuşun onu bir hamlede midesine indireceğini düşündü. Ancak o bekleneni yapmak yerine çok başka bir şey yaptı. Suyun içinde ayaklarıyla yürüyerek gagasına sıkıştırdığı balığı, ölmemesi için suyun daha derin bir noktasına koydu. Kuşun bu hareketi izleyen herkesi duygulandırdı.

Sonraki Haber