Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı nasıl barıştı? İhanet ve bebek iddiası işe mi yaradı?

Sinan Akçıl, tekrar evleneceğini açıkladığı Burcu Kıratlı’yı Azeri diyetisyen Nez Aliyeva ile mi aldattı? Aliyeva hamile mi?

This browser does not support the video element.

Geçen yıl tek celsede boşandıktan sonra barışan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın arasında yine kriz çıktığı gündeme geldi. İkili birbirini takipten çıktı. Burcu Kıratlı geçen hafta katıldığı bir ödül töreninde ayrılıkla ilgili soruya şu yanıtı verdi.

Sinan Akçıl ise pazar gecesi Etiler’deki stüdyosundan çıkarken Magazin Hattı kamerasına takıldı. Ünlü müzisyen, geçen hafta Ermenilerin şikâyeti üzerine tv100’ün YouTube canlı yayınının kapatılmasını kınadı ve Azerbaycan için şarkı hazırladığını açıkladı.

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile yaşadığı ayrılıkla ilgili de açıklama yaptı.

Ertesi gün ise Akçıl hakkında bomba bir haber gündeme geldi. İddiaya göre Akçıl, Deha Bilimlier’le sahne aldığı mekânda kendisini izlemeye de giden Azeri diyetisyen Nez Aliyeva ile beraberlik yaşıyordu ve genç kadın Akçıl’dan hamileydi. Yaşanan bu durumu öğrenen Burcu Kıratlı ise ilişkisine nokta koymuştu.

Haberin Devamı

İhanet ve bebek haberini jet hızıyla yalanlayan Sinan Akçıl, “Burcu benim hâlâ değer verdiğim ve sevdiğim tek kadındır” açıklamasını yaptı. Daha sonra da klibinde Kıratlı’yla beraber oynadıkları mucize şarkısını paylaştı ve “Basın mensubu arkadaşlarımın günahı olmadan atılan bu çirkin iftiralar ve yalanlar sayesinde ilişkimizin güzelliğini hatırlayıp birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz” diye konuştu.

Burcu Kıratlı ise Nez Aliyeva’nın kendisini telefonla taciz ettiğini belirtti ve “İçimiz rahat, birbirimize güvenimiz tam, daha sakin devam... Bir gün bu ilişki bitecekse kaderdir ama asla 3. kişiler değildir” dedi.

Perşembe gecesi Etiler’de halı saha maçı yapan Sinan Akçıl, gol atınca keyiflendi. Maç sonrası muhabirle sohbet eden Akçıl, “Futbolcu olsam Ronaldo gibi olmak isterdim” dedi. Ünlü müzisyen özel hayatı hakkında da açıklama yaptı.