Sağlık Bakanı Koca illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı! İşte İstanbul, Ankara İzmir ve diğer illerde son durum

Son dakika haberi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı paylaşımla illere göre yeni vaka sayıları duyurdu. İllere göre haftalık Covid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 156,95, Ankara'da 242,61, İzmir'de 45,58 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Ağustos 3 Eylül arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Bakan Koca, vaka sayıları bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili sıraladı. İşte detaylar...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadelere yer verdi:

28 Ağustos-3 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz.

Vaka sayıları en fazla artan 10 il

Haberin Devamı

Bakan Koca açıklamasında vaka sayıları en fazla artan 10 ili de sıralayarak şu ifadeleri kullandı:

28 Ağustos-3 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Kayseri, Elazığ, Karaman, Bolu, Malatya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Tunceli, Bartın! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Kurallar çok gerekli.

Sonraki Haber