CANLI İZLE – TRABZONSPOR – FENERBAHÇE MAÇI CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig sporseverler için heyecan dolu bir maça sahne oluyor. Lige verilen Dünya Kupası arası sonrası muhteşem bir maç ile Süper Lig’e start veriliyor. Trabzonspor rakibi Fenerbahçe’yi sahasında konuk ediyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Maça dair tüm ayrıntılar...

Hasret bitti. Dünya Kupası arası verilen Süper Lig heyecan dolu bir maç ile sporseverlerin karşısına çıkıyor. Trabzonspor evinde Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Futbolseverler ise Trabzon Fener maçının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Puan durumuna bakıldığında 29 puan ile Fenerbahçe lider durumda yer alırken, Trabzonspor ise 23 puan ile 7’nci sırada yer alıyor. Fırtınanın tek hesabı var, lider Fenerbahçe karşısında 3 puan alarak yukarıya tırmanmak. Fenerbahçe ise liderliğini korumak için deplasmanda ter dökecek ve liderliğini koruması için Trabzonspor için 3 puan alıp yoluna devam etmek istiyor.

Fenerbahçe son 5 maçında sadece 1 mağlubiyet aldı. Trabzonspor’da ise durum kritik son 5 maçına bakıldığında sadece 1 galibiyeti var. 4 de beraberlik var.

Fenerbahçe ve Trabzonspor’da da eksikler var

Haberin Devamı

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Fenerbahçe karşısında forma şansı bulamayacak. Sakatlığı düzelen Bruno Peres ise lisansı olmadığı için takımda yok.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde ise sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Alioski, bu maçta forma giyemeyecek.

Trabzonspor – Fenerbahçe ne zaman saat kaçta?

Sporseverlerin merakla beklediği Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlıyor. Kritik maçı hakem Halil Umut Meler düdük çalıyor.

Haberin Devamı

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Visca, Maxi Gomez

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Gustavo, Ferdi, Crespo, Arao, İrfan Can Kahveci, King, Batshuayi

Trabzonspor - Fenerbahçe canlı olarak Bein Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Bein sports 1 abonesi olmak için DigiTurk aboneliği gerekiyor.

Sonraki Haber