Türkiye'de İstanbul, Kocaeli, İzmir, Ankara, Konya'daki çocuklu tüm evlere korkunç uyarı yapıldı. Her eve kırmızı uyarı. Kanlı tehlike yayılıyor

Türkiye'de İstanbul, Kocaeli, İzmir, Ankara, Konya'da yaşayan tüm çocuklu ailelere korkunç uyarı yapıldı. Kanlı tehlike giderek yayılıyor. Sosyal medyada başlayarak giderek pek çok ilde bulunan okulda yayılan kanlı para oyunu, çocukların ellerinde ciddi hasarlara neden oluyor. Madeni para ile oynanan dehşet verici oyun, birçok okulda yasaklanmasına rağmen öğrenciler tarafından oynanmaya devam ediyor.

Türkiye'de İstanbul, Kocaeli, İzmir, Ankara, Konya'da yaşayan tüm çocuklu ailelere korkunç uyarı yapıldı. Madeni para ile oynanan kanlı para oyunu, sosyal medyanın ardından okullarda öğrenciler arasında oldukça yaygın bir oyun haline geldi. TikTok üzerinde yaygınlaşan ve binlerce öğrencinin ellerini yara bere içinde bırakan korkunç oyunda, rakibinin eline zarar vermek amaçlanıyor. Ebeveynler ve öğretmenler tarafından yasaklanan kanlı tehlike ne yazık ki giderek yayılmaya devam ediyor.